Ha inte för bråttom med attvända, utan du hinner rullanästan en omgång till innan det är dagsattvändapå dom försiktigt med en stekspade eller skakastekpannanpåklassisktvis
Så idag när det vardagsattlagamiddag återstod det baraattstekapåkroppkakorna så de fick lite färg, och värmapå det som blev över av fläsk- och skinkhacket
Mormor kommer såklart - hon ska få läsa bloggen idag för första gången. Dessutom så är det inte svårt attgöra stek - sköter sig själv och du kanbjudahela släkten
Pressgurkanjag gjorde harjag t om lagt upp på ett avmormorsgamlafat, nostalgi. Pressgurka känns inte som något som många gör nu för tiden (rätta mig om jaghar fel) utan det är något man gjorde förr till söndagssteken, i allafallförknipparjagpressgurka med söndagsmiddagar hos mormor och morfar
Ett besök till den vackra och sydligaste utposten på Norsk mark, Fyren vid Lindesnes, resulterade i ett musselrecept, ett recept på så lokalaråvaror det överhuvudtaget går anatt få tagpå
Häll spriten i en stor glasburk med tättslutande lock. Jaghar en stor burk så jag gör dubbel sats när jag väl kommer mig för, och det på Brännvin Special, Explorer eller Renat
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittarpå det är grytanklar. Skala och hackaschalottenlöken i små bitar och stek tillsammans med köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.