Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis. Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar). Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat
Smaka av såsen med kajennpeppar och svartpeppar. De två små godingarna är väldigt påhittiga, men när de kommer in och äter av farmors tårta och säger att det var underbart så smälter man direkt
Skär tomat och lök i mindre bitar och rör ihop med hackad basilika. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar tomat och basilika, här bildar det ett jättegott täcke tillsammans med rödlök och riven ost
Späd med mjölk under konstant vispning. det var inte direkt den vanbligast förekommandse fiskrätten under min uppväxt, men det är ändå en rätt jag minns
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Jag har varit upptagen med både det ena och det andra helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.