Makrilsoppa - Mackerel soup
Äta svensk tång och alger
Äta svensk tång och alger
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram makrillfilé med skinn på
  • salt
  • 8 röda rädisor delade till fyra klyfto.
  • 7 dl vatten
  • en 15 cm bit torkad fingertare (Laminaria digitata)
  • 4 matsked vita wine
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk schalottenlök fint hackad
  • 1/4 pound mackerel fillet with skin on
  • salt
  • 8 red radishes. cut in to 4 cloves 7 dl water
  • one 6 inch piece of dried fingered tangle (Laminaria digitata)
  • 4 tablespoon white wine
  • 1 teaspoon white vinegar
  • 2 tablespoon scallion finely shopped

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.