Den här delikata pastagratängen, med spenat och lagrad prästost, käkade vi en dag förra veckan. Att vi tyckte att gratängen var så superdupergod kan till viss del bero på att vi dagen innan hade käkat betydligt mindre god mat i form av en "allt i ett gratäng" med tofu (typ fiskgratäng)
Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
Stora kammmusslor (antal efter personer) Briochebröd - Jag stansar ut runda ringar som är något vidare än musslorna (antal efter musslor) Svart stenbitsrom alt
- vill en så kan en del av rödbetorna bytas ut mot gulbetor om det skulle gå att få tag på. När det är så varmt ute (och inne) som det har varit nu densenastetiden står jag ogärna och bakar eftersom a) det blir så himla himla varmt när ugnen är igång, b) det blir helt plötsligt väldigt ansträngande att knåda ihop degar, samt c) precis allting som innebär att en måste röra på sig blir ansträngande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.