Receptet är baserat på bovetemjöl som är naturligt glutenfritt, milt för magen och är basiskt. Skiva upp bovetebrödet, frys in och tina direkt i brödrosten
Sätt ugnen på 225°. Smöra en liten långpanna eller form ca 25x 30 cm med 1 msk smör. Mjöla den väl och strö riven ost i botten och så att sidorna täcks väl
En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Jag älskar att få recept och tips från er läsare. När jag gjorde dem i ugnen tog jag dem direkt från frysen och la ihop två och två med ostfyllning och kryddblandning emellan
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.