Mamma Mats recept föll oss precis på läppen. 1 kg färskpotatis1 rödlök, finhackad2 dl creme fraiche1 msk fransk senap2 msk majonnäs1 citron, saften1 knippe färsk (blad)persilja, hackadsalt och nymald svartpepparSkrubba färskpotatisen och koka den mjuk
Mammas marängtårta i långpanna ca 10-12 bitar. Idag är ingen vanlig dag för det är Lars födelsedag. ) Så dagen till ära har vi ju såklart firat med tårta, för vad är en födelsedag utan tårta
Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet. Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter
Jättegott och mycket mat, vilket är perfekt för matlådor. En klassiker hemma när jag växte upp var mammas egenkomponerade köttfärslåda med ris och curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.