Från den testade jag idag att baka en sockerkaka, som blev riktigt god. Jag kan verkligen rekommendera boken ”Baka Glutenfritt” av Karin Moberg och Oscar Målevik
Denna godasockerkaka har många namn, och receptet har jag haft länge. God Sockerkaka med fyllning. Denna godasockerkaka har många namn, och receptet har jag haft länge
Godastesockerkaka med syren. Sockerkaka med syrenblommor som jag bakade i söndags. Godastesockerkakan. En svag smak av syrenblomma kunde skönjas i sockerkakan som för övrigt blev riktigt saftig och god
Det är en vanlig sockerkaka med chokladsmak istället. Tycker att just sockerkaka kunnat vara en utmaning med glutenfria mjölsorter men att det med Mix per Dolci (köper på Senza Gluten i Stockholm) så går det bra
En väsentlig ingrediens i, eller snarare PÅ grytan, är citronpeppar, en krydda som jag nästan inte använder till något annat utom just mammas sjömansgryta, där den är ett måste
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet. 2 ananasringar (färsk är godast, men konserverad fungerar också). 2 ananasringar (färsk är godast, men konserverad fungerar också)
Mammas vinbärskaka. Denna supergoda vinbärskaka har min mor alltid bakat i en riktig gjutjärnsstekpanna och därför gör även jag det och inbillar mig att bara det bidrar mycket till att den blir så fantastisk god
Denna brownie sockerkaka är rena drömmen. En kaka i två lager, en mjuk och smörig sockerkaka på en någon kompakt och med intensiv chokladsmak browniebotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.