Låt små-sjuda på svag värme bara för att få "gotta" sig i tomatsåsen och hålla värmen. Servera dessa underbara italienskaköttbullar till spaghetti, massa riven parmesan samt lite färsk basilika
Köttbullar. Servera köttbullarna tillsammans med rostad potatis och tomatsallad. Rulla 16 köttbullar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttbullarna runt om på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt tomatsåsen och låt köttbullarna puttra på svag värme ca 5 min. 1 tsk Timjan - torkad. 1 tsk Oregano - torkad. 500 g Köttfärs - Bland. 5 st krukor Basilika - färsk
-) En klassisk tomatsås som fått puttra ett tag kompletterar köttbullarna perfekt. Tillsätt bara lite klassiska medelhavskryddor så har du helt plötsligt gjort italienskaköttbullar
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatisk fläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, ni hittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Då kan jag varmt rekommendera dessa goda italienskaköttbullar. Köttbullar. Gör därefter tomatsåsen. Smaka av och forma till stora köttbullar, ca åtta stycken
Jag har lekt Paolo Roberto och testat hans italienskaköttbullar. Fast nästa gång ska jag ösa på mer med salt och kryddor då köttbullarna i sig blev lite bleka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.