Proteinhalten är också hög, vilket man definitivt inte kan säga om de flesta snacks. Havssalt. Jag njöt av min lever med ettglasvin, en av de få kvällar i mars då solen visade sig från en klarblå himmel
Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Fett. Hacka vitlök och persilja. 1. Örtoljan. 2. Parmesankräm. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Som nu är utan fritids och som tillsammans med sina killpolare ska ta sig till och från skolan på egen hand och komma hem till ett hus utan mamma eller pappa
Rispytt skulleman kunna kalla det också fast det låter så simpelt. Jag kan sträcka mig till att ett litet lager puder vit snö skulle liva upp lite grand men jag vill inte ha mängderna som rasade ner förra vintern
Äter man så här billig mat kan man unna sig ett lite finare vin om man vill och denna är en av mina vita favoriter som passar bra till just skaldjur och fisk
Dela champinjonerna i halvor (eller fjärdedelar). Vin. Grillade grönsaker 1 aubergine 2 zucchini 2 röda paprikor 2 gula paprikor 2 gröna paprikor 15 champinjoner 15 salladslökar 1 tsk salt 1 krm vipeppar 1 dl olivolja Skär zucchini och aubergine i knappt centimetertjocka skivor. Finca el Puig 2003, Priorat, Cellers Fuentes Ett smakrikt, matkrävande vin som ni kan läsa mer om under "Vintips" inom en snar framtid. 15 champinjoner
Ha upp den på en mjölad arbetsyta och knåda den i några minuter. Ha upp degen på en mjölad arbetsyta. Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Man kan variera det i all oändlighet med olika sorters ostar och olika sorters nötter. Det är min syster som har introducerat mig till detta goda som är superlätt att göra
Förra helgen fick jag ett samtal från en av Darlingens kompisar som ville att jag skulle baka kakor (med superkort varsel plus att jag jobbade de dagarna) som de skulleha på mannens svensexa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.