Mandelmusslormed hjortron ochgrädde fick vi alltid hemma som julbakelse när jag var liten. ”När jag tagit ut mandelmusslorna ur formarna, så sätter jag in dem på eftervärmen att torka och då blir de perfekta
Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem medoch vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här till sommaren
Mandelmusslor. Börjar få upp trycket lite i musklerna nu i ochmed att jag ökat på mängden kolhydrater lite, så mycket roligare att träna när man har energi i kroppen
Fyll med vispad Gräddeoch lite sylt. Rör med elvisp snabbt ihop smöret med mandelmjöl, fiberhusk och. 1 msk smält mjölkfritt margarin att pensla formarna med
250 g grädde [2,5 dl]. Mandelmusslor50 g mandelmjöl 150 g vetemjöl [2,5 dl] 110 g smör 70 g strösocker [0,75 dl] 15 g äggula [1 st]. Saffrans- och chokladchantilly150 g vit choklad 250 g grädde [2,5 dl] 0,5 g saffran [1 förp] hjortronsylt
Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.