Servera fisken i tortillabrödmed grönsakerna och gräddfil. Stek fiskbitarna på medelvärme i smör&rapsolja ca 2 min på varje sida. 12 små tortillabröd. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé 3 msk vetemjöl 1 tsk salt 1 stort ägg 1½ dl ströbröd el panko 3 msk Arla® Smör-&rapsolja Tillbehör. 12 små tortillabröd 1 avokado 2 tomater ½ gurkor 1 dl majskorn 2 dl Arla® gräddfil
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Hoppas ni har en bra dag hittills. God eftermiddagen denna mulna måndag. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpaneradfiskfilé som den gjorde till wrapsen
senapspaneradfiskfilémed potatismos, äppel- och fänkålssallad och syrad gurka. prova panera fisken med sötstark senap om du inte gjort det förut, det blir väldigt gott med det söta ihop med fisken
Smält smör i en annan kastrull, vispa ner mjölet tills det blir klumpfritt. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Sås med smak av sommar. Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Förut har jag bara provat hjortronsås med hela bär, men den här gången tog jag mig tid att mixa och passera hjortronen
Lever med min sambo "J" i mitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativt skapande & familjeliv
Vispa creme fraichen med elvisp för att få en trevligt fluggig konsistens. Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.