Däremot hittade jag Lindahs senaste nyhet, Mango Ananas och den var en riktig höjdare. Alltså, kvarghyllorna i butikerna är verkligen helt överfulla av nyheter
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Lägg i ren glasburk och den håller sig en vecka eller två i kylen
Ingredienser Portioner. 4 4 portrisonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkadtomat i olja 1/2 dl rostadesolroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkadetomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3. - Rabatt Zeta Casa Di Luca 400 g Mer info Ladda kupong
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. Godmorgon. Jag blandade ut den med både kokosmjölkoch havremjölk ochtoppade med mango
Vispa grädden, blanda försiktigt ner crème fraiche,mango chutney och pressad vitlök. Jag vet inte vad jag skall säga, men idag har det varit höstväder… tur att man är tålmodigochtror på en varm sommar
Jag gjorde en jättesmaskig köttgryta igår med fläskytterfilé, paprika ochmango chutney. Så god den blev och det här är en av de grytor när man vill avsluta måltiden med att slicka upp såsen från tallriken
citronmeliss. 600 g Arla® färskost naturell. 1½ dl strösocker. 200 g vit choklad. finrivet skal och saft av 1 lime. 225 g fryst mango. 1 dl florsocker. Receptet gäller för 12 bitar Botten. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås. 225 g fryst mango 1 dl florsockercitronmeliss
Rör ner resten av läsken och häll upp i fyra glas. Servera med en limeklyfta och mynta. 100 g tärnad fryst mango. 5 lime, i klyftor. 1strösockerMixamangooch ingefära med lite av läsken till en puré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.