Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Denna tårtan är fylld med mango panacotta och hallonmousse och smakar ljuvligt. Mango panacotta. Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Mangopanacotta. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Den skalar man och sen maler man kärnorna. blanda ner pistagen. vispa smör och socker. blanda ner alla torra ingredienser blandat med yoghurten och vaniljen
Skala och mixa mangooch vänd ner det i krämen. Min kräm blev dock liiite lös så se till att den sjuder och tjocknar ordentligt men annars var den riktigt god
Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk. Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt
Min plan på att göra tvåvåningars bakelser av mitt favoritrecept på chokladbottnar, med fyllning av björnbär och syrlig creméfraischekräm med smak av citron och vanilj, och sedan glasera det hela med mörk chokladganache och toppa med physalis
Av en testgrupp på fyra personer tyckte hälften att det var bland det godaste de ätit och de andra två var mer tveksamma och beskrev dem som slemmiga och inte-så-goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.