Mangokyckling. Oj vad fort den här lördagen har gått. Snart dags att börja med middagen. Dagens mysiga långfrukost blev extra mysig för hela familjen var vaken och åt tillsammans
Väl beprövad, enkel men mycket god gammal klassiker i familjen som ändras både i ingredienser och tillagning lite nu och då efter vad som råkar finnas hemma
Mangokyckling med zucchini och paprika (6 port). Frukt i mat är något som de flesta har åsikt om. Jag kan absolut tycka att det är gott om man inte blandar hursom helst
900 g kycklingfilé (Svensk fågel), nedskuren i bitar1/2 spetspaprika, skuren i tunna bitar1/2 liten squash, skuren i tunna bitar1 riven vitlöks klyfta1 msk riven ingefära (krama bara ur saften i grytan)1 röd lök, finhackad1/2 burk bambuskott1/2 påse frusen mango2 msk mango chutney1 msk cocosolja (T ex Kung Markatta)salt, mango curry (efter smak)Endast det tjocka lagret med kokosgrädde i en vanlig burk kokosmjölk
Gillar du sötsura rätter sâ kommer du att gilla den här mangokycklingen. Ännu ett recept som jag snappat upp frân en amerikansk sida, men jag har ändrat lite pâ det för att
Mangokyckling med grönsaksris (11 ProPoints/port). I kväll bröt vi trenden, ingen grillning. Vi behövde inte svälta för det, utan åt helt enkelt annan mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.