Denna moussetårtan bakade jag till min kollega på jobbet då hon fyllde år. Grattis igen Marie. Hon älskar passionsfrukt och tropiska frukter så det blev en mangomousse tårta med en topping av passionsfrukt
Medan värdparet stod för huvudrätten (ugnsstekt kyckling med pinjenötter, oliver och parmachips, färskpotatissallad och ajvarsås), fixade familjen E efterrätt (Paleo-brownies och mangomoussetårta) och ett fantastiskt gott bröd bakat med själ och hjärta (enligt Liten var det "nästan godare än på Kaffestugan")
en fantastisk kyckling som fått marinera över natten och sedan stekas i ugn, serveras på en bädd av ruccola med pinjenötter, oliver och parmachips, färskpotatissallad och ajvarsås), fixade familjen E efterrätt (Paleo-brownies och mangomoussetårta) och ett fantastiskt gott bröd bakat med själ och hjärta (enligt Liten var det "nästan godare än på Kaffestugan")
Mangomoussetårta med choklad och lakrits och passionsmoussepure. Tänkte jag skulle hinna ge er receptet på denna Mangomoussetårta som jag bakade förra veckan
Till slut bestämde jag mig för att baka en mangomoussetårta gjord på mandelchokladbotten med en gnutta lakrits fylld med mangomousse och toppad med passionsfruktsgele
Mangomoussetårtan var "ny" för i påsk. Här är en skymt av kyldisken med choklad/lakritstårta, äppelcheesecake med kolasås, mangomoussetårta, schwarzwald, apelsincurdtårta med vallmofrön, marängbakelse och schweizwernötchokladtårta
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda kokos, mandelmjöl och florsocker i en skål. Vispa äggvitan till ett mjukt skum, tillsätt sockret och fortsätt vispa till en fast maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.