Nioåringen prenumererar på Allt om Mat (gissar att ingen är förvånad) och i förra numret finns ett bra recept på dessa älskade ångade bröd som vi ofta äter på semestern
Strain the masterstock, reserving the liquid and return to the pressure cooker/pot. Warm through the pork, steam the buns and serve with extra sauce, quick pickled cucumbers, spring onion sauce, crushed peanuts, coriander and Sriracha
1/2 kryddmått salt. Ca 1 1/2 liter vetemjöl. Skär sedan cirka 1-1 1/2 cm breda remsor från den vikta degens kortsida, och tvinna längderna så att det blir små snurror. 1/2 kryddmått salt. Ca 1 1/2 liter vetemjöl
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
3/4 dl socker. 3/4 dl socker. Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.