Garnera mednonstop. Grovhacka non-stop. Fördela hackade non-stop på. non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. 200 g non-stop
Prövas med sticka. Överpudras gärna med lite florsocker. Smeten bredes ut i formen och kakan gräddas i svag-medelgod ugnsvärme, 175 - 225* C , 35 - 40 min. 1 tsk Marabou bakpulver
Blanda smör, grädde och Marabou Mörk Bakchoklad i en kastrull och smält på låg värme. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 100 gram Marabou Mörk Bakchoklad
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Tryck ner några NonStop i varje kaka. Ca 30-35 stycken2 ägg5 dl vetemjöl200 g smör, margarin3 dl råsocker1 msk vaniljsocker1 tsk bikarbonat1 krm salt 150 g hackad mandel1 påse Non Top (350 g)Ugn. Tillsätt dem tillsammans med 100 g grovhackad NonStop och mandeln, rör ihop alltsammans. Platta ut dem med handen till ca 6 cm
Resultatet blev de här godbitarna med det bästa från två världar. marshmallows och nonstop. Glöm inte att vända nonstopen i lite vetemjöl, annars sjunker de till botten
OREOKAKA MED POLKAGRISFLUFF & NONSTOPDetta behövs. Jag har tidigare gjort dumlefluff med cookies och pistagenötter och detta är en dessert som är gjord på precis samma sätt
En cookie med bitar av vit choklad och nonstop. Amerikanska kakor med brun farin i har jag provat en gång tidigare men det receptet jag följde då gav inga jättegoda kakor
Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver varvat med kaffet, smör och chokladblandningen. )Brownies med kaffe och NonStop 150 g smör 250 g mörk blockchoklad 3 ägg 2 ½ dl socker 2 ½ dl vetemjöl2 msk kakao2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver2-3 msk kallt kaffe NonStop i valfri mängdSmält smöret och chokladen i en kastrull. Ta sedan ut och strö över NonStop och ställ in kakan i ugnen 5-10 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.