Nytt år och ny header medfokuspå skonsam kost för magen. Jag gick ut hårt idag och startade upp det nya året med mitt mål att äta mer vegetariskt och lagade en vegogryta till lunch
Och för att inte tjata ihjäl er – här är receptet. Skapelsen här ovan är alltså en champinjonsoppa som toppats med färsk persilja och vill man lyxa till det så kan man addera rostade nötter eller frön
Häll olivolja i en kastrull och värm upp påmedelvärme. Salta och gnid in köttet medkryddblandningen. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa in i stugan, upp i soffan, påmed ullstrumporna, dricka kryddiga teer, mustigt vin och laga mat i gryta
Kanske borde jag pröva att göra crèmenpå ljus choklad, med päroncognac. Första gången smaksatte jag denmed cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
"stryk sedan tårtan medhårs" Stryk kanten längst sidan och inte uppe på först(se bilden)så minskar risken att bitar från kanten ramlar med i smörkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.