Den här gången blev det en jättegod ugnsbakad laxfilé rullad i ett kryddsmakande mandelpulver. Jag serverade pressad potatis till - bra att fånga upp den goda såsen med - men om du är återhållsam med kolhydrater och inne på LCHF-tänk kan du bara servera sallad eller lättkokta grönsaker till
4 Laxfiléer (halvtinade). Lägg laxen i en ugnsfast form, krydda med salt och citronpeppar och gratinera i 12 minuter. 4 Laxfiléer (halvtinade). Lägg laxen i en ugnsfast form, krydda med salt och citronpeppar och gratinera i 12 minuter
Blanda ihop alla ingredienserna och smaka av med peppar. laxfilé1 burk creme fraiche1/2 dl riven färsk parmensanost50 gr soltorkade tomater1/2 finhackad rödlökBlötlägg tomterna i 5 minuter i rikligt med vatten, spola av dom och finhacka. 500 gr laxfilé
Läggvarje bit med skinnsidan ner mot skärbrädan. Sherrysås. Putsa laxfilén helt fri från ben. Gör med en vass kniv ettsnitt liksom en ficka i mitten på varje laxbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.