Blanda allt i en stor gryta och låt det stå i minst 3 timmar. Ex. Du kan göra den på kvällen innan och sen tillaga den till middag dan efter, det gör ingenting att den står längre än 3 timmar som jag har skrivit
Gör så här. Smält smöret. Smörj och bröa en rund form ca 22 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt vaniljsocker, bakpulver, kanel och salt och rör till en jämn smet
Besök nummer två på jakt efter Stockholms bästa vegetariska hamburgare gick till Marie Laveau på Hornsgatan och deras ”Stora Baren” som ligger precis vid ingången till restaurang/nöjeskomplexet ML
Gammaldags efterrätt. Stekta äpplen är en riktig gammal dessertklassiker från barndomen. Min variant är lite mindre söt än den dåtida, som ofta bestod av ett ugnsstekt äpple, fyllt med nötter och sirap, med vaniljsås till
Har provat en ny variant av moussaka - mums vad god den var. 4 port. 1 aubergine. 1 burk Felix Formaggio Classic (2dl) (ostsås med parmesan och vitlök)
Jag såg en väns inlägg på Facebook härom morgonen med en ugnsbakad hirspudding med kokos och blåbär tillsammans med äpple, valnötter, kanel och en skvätt agavesirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.