Ibland blir man ju så otroligt irriterad på sig själv. Man tror sig kunna det där med mat, älskar skaldjur, att få grilla stort och gillar sydamerikanska influenser i övrigt
WOW. Det är nog ungefär så jag kan förklara smaken på detta bananbröd jag bakade igår. Alltså, både jag och Tony hummade högt när vi satte tänderna i det här brödet
Skala mangon och skär den, ananasen och avokado i mycket små bitar. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar
Det har tydligen cirkulerat vissa rykten i vår stad om att denna långhelg skulle ägnas åt storstädning i Mårtenssons vindsutrymme, men vi lovar - det är bara rykten
Så var det åter dags att fira helg, kanske fira semester också för vissa av er. Här blir det middag på olika platser ikväll för oss, Håkan käkar på hemadressen medan Anki äter ute på restaurang med jobbkompisarna och chefen
Godmorgon. Solen gassar och klockan är bara 9. 34. Hur ska det här sluta. Vi dricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
Sockerkakor och mjuka kakor. Saftig bananbröd med valnötter. 23 Mars 2017. Jag har gått och retat mig i flera dagar på de övermogna bananerna som låg hemma i köket på diskbänken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.