Medans potatisen är i ugnen så steker du kasslernmed smör och persilade som är en örtkrydda. Klyftpotatis som man lägger i en plastpåse med lite olja och grillkrydda och sen skakar om
Avsluta med riven ost. Skiva och strimla kasslern. Servera på än gång med fräsch sallad. Stek lök till den blir lite glansig, tillsätt sedan kassler och stek i några minuter
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.