Det fick bli kyckling med smak av dragon och bacon. Sjud några min så kycklingen blir genomstekt. Samtidigt så fick det bli en måltid i kväll av enbart ingredienser som fanns hemma, så mycket man köper och stoppar in i frysen
På så vis får jag alltid saftiga och möra ribs. Somrig potatissallad. Detta kan du göra någon dag innan och sedan bara plocka fram och grilla snabbt när det är dags
Dubbelmarineradkyckling. I morgon står det kycklingsallad på matsedeln men jag modifierar det en aning och det här är vad som kommer att ligga på faten i stället
Jag använde det som fanns hemma ochmarinerade en kycklingfilé som jag serverade med en god nudelssallad samt en limesås som passade utmärkt till både kycklingoch nudlar
Lägg kycklingen där i och knyt om och skaka lite. Kyckling. Skala potatisen och morötterna. Tills potatisen är mjuk och tills kycklingen har en klarvätska när man skär i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.