Kycklingfilé passar bra som buffémat. Salta och peppra kycklingfiléerna. Skiva kycklingfiléerna i skivor och lägg upp på ett fat och häll över marinaden
En väldigt god gratäng på kycklingfilé med soltorkade tomater- och basilikasås. 4 portioner4 kycklingfiléer, ca 500 gSaltPeppar1 msk smör1 dl basilika4 soltorkade tomater i olja3 dl grädde1 msk kycklingfond10 körsbärstomaterSätt ugnen på 200 grader. 4 kycklingfiléer, ca 500 g
Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Till 4 portioner4 små kycklingfiléer (500-600 g)125 g ädelost1 pkt bacon3 dl gräddeSkär en ficka i varje kycklingfilé och fyll med en rejäl skiva ädelost. 4 små kycklingfiléer (500-600 g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.