Marinerad paprikasallad med pecorino
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 pers
  • 1 röd och 1 gul paprika, delad i
  • 4 delar
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk balsamico vinäger
  • 1 msk vatten
  • ½ tsk muscovadosocker
  • 2 kvistar timjan, bladen plockade
  • 1 vitlöksklyfta, tunt skivad
  • 10 g bladpersilja, endast bladen (ca två nävar)
  • 15 g basilikablad (ca tre nävar)
  • 30 g manchésallad (1/2 ask)
  • 50 g pecorino, tunt skivad (kan ersättas med manchego)
  • 1 msk kapris, avrunnen
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 2 msk olivolja, balsamico vinäger, vatten, socker, timjan, vitlök, lite salt och peppar. Häll marinaden över paprikastrimlorna och låt stå i minst en timme eller gärna över natten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.