Marineradrostbiff med balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Hemmagjord marineradrostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. Marinera i 1-2 dygn, jag marinerade bara 1 och tycker att det blev väldigt bra smak. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska
Krydda rostbiffen med salt och peppar. Rostbiff. (Vill du ha rostbiffen mer röd tar du ut den vid ca 55°, vill du bara ha den lätt rosa tar du ut den vid 65°). 1 ½ kg rostbiff
Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
1 kg färsk hel rostbiff. Blanda ihop marinaden i en påse. Lägg i köttet och låt marinera ca 3 dygn. Torka av marinaden och gnid in köttet med salt och peppar
I helgen när jag var hos svärföräldrarna bjöd svärmor på en riktigt god och enkel variant av marineradrostbiff av älg, och jag tänkte nu dela vidare receptet med er
Lägg rostbiffskivorna på ett uppläggningsfat. Häll marinaden över rostbiffen. Blanda samman olivolja, balsamvinäger, rörsocker, svartpeppar, rödlök, persilja och kapris till marinaden
1 1/2 kg rostbiff . Bryn köttet på hög värme i stekpanna med smör. Lägg därefter köttet i en ugnssäker form och stick in en stektermometer där köttet är som tjockast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.