Ugnsstekt fisk med varmbönsallad, 4 portioner4 portionsbitar eller 500 g laxolivolja (till formen)salt och peppar1 liten rödlök1 näve sockerärtor1 burk kidneybönor1 burk kikärtorolivolja (till stekning)salt, peppar och en liten skvätt balsamvinägerLägg fisken i ugnssäker form med en skvätt olivolja i botten
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås 4 port. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.