Putsa filén och lägg den i en plastpåse tillsammans med marinaden. Skala och skiva rotsakerna. Späd skyn med grädde och smält ner osten i till en krämig sås
Servera ex med kokt potatis och sallad. Sila skyn och späd med buljong till ca 5 dl. Red av med mjölet utrört i grädden och koka såsen 3-5 minuter. 4-6 fläskkotletter
Servera med kokt potatis och med grönt till. Sila skyn och späd med buljong till ca 5 dl. Red av med mjölet utrört i grädden och koka såsen 3-5 minuter. 4-6 fläskkotletter
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.