Bekvämt och gott som plockmat eller till middag. Här serverar jag kycklingbenen tillsammans med rostade rotsaker och en senapskräm - det blir en hel middag
Blanda honung, mango chutney, soja, chilikrydda, salt och peppar. Pensla kycklingbenen runt om med blandningen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Lägg i kycklingklubborna i en skål och häll över marinaden. Jag såg till att jag hade upptinade kycklingklubbor, slängde ner allt i marinaden så var jag fri att göra annat tills ugnen pep att maten var klar
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.