Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Annars så lämnar smakerna en bra fräschör i munnen inför nästa rätt och så blir man inte för mätt - och det är ju bra egenskaper för en förrätt
1-1 1/2 kg rostbiff. 1-1 1/2 kg rostbiff. Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min
Mört kycklinglår. Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Dessutom brukar kycklinglår vara väldigt billiga vilket aldrig är fel
Det är faktiskt jätteenkelt att tillaga, men tänk bara på att köttet sedan ska marineras 1-2 dygn. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. Marinera i 1-2 dygn, jag marinerade bara 1 och tycker att det blev väldigt bra smak. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska
ca 900 g kycklinglår. Sätt ugnen på 225˚C och sätt in en långpanna. Tvätta och skär potatisen i halvor. Lägg potatisen i en bunke och ringla över oljan
Kycklinglårfilé , tycker jag är mycket saftigare och mer smakrik än vanlig kycklingfilé. ) Marinad med olivolja, vitlök, soja och senap * 1 dl olivolja 2 pressade vitlöksklyftor 1 msk kinesisk soja 1 msk dijonsenap 1 msk Flytande honung 0,5 tsk nymalen svart- eller vitpeppar Gör så här. Läs även andra bloggares åsikter om Kycklinglårfilè , Marinerad Kycklinglårfilé , Marinad till kyckling 1 dl olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.