Nougaten består av en marängsmet med sockerlag och där man blandar ner diverse nötter. Det är lite olika moment att pyssla medoch det tar lite tid men jag är SÅ nöjd
Det blir en bra balans med de syrliga hallonen och den söta nougaten. Det blev bra men måste säga att varianten med äpple- och kanelyoghurt var ännu bättre
Doppa en slickepott i olja och lägg med hjälp av den över nougaten i formen. Bästa dagen på hela året är här och jag hoppas ni får en strålande jul med mycket god mat och godis
Jag bloggar tyvärr inte så mycket som jag hade önskat, och jag har verkligen världens sämsta ursäkt – min dator är så fullknökad att jag får varningsmeddelanden hela tiden om att jag måste rensa, och när ska jag hinna sätta mig ner och göra det
Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg. Hade laddat medmed choklad och annat gott, men efter desserten orkade vi konstigt nog inget mer
Detta är i alla fall min variant på toffiefiepaj med kolasås, rostade nötter ochnougat. Rosta hasselnötterna i torr panna på medelvärmeoch låt de svalna
11 st Marabou Dubbelnougat. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Vispa grädden och blanda ihop mednougaten. En gräddklick till som smaksatts med lite vanilj och den perfekta tårtan till någon av påskens många matstunder är serverad
Jag hade kvar kanderade hasselnötter från nötchokladen med flingsalt, en bit mandelmassa ochnougat hittade jag i kylskåpet och torkade fikon hade vi köpt hem som vi alltid har hemma på julen
I helgen sprang jag på ett öppnat paket nougat i kylen och eftersom att jag var så himla ”baksugen” efter en tids intensivt pluggande så kände jag att jag var tvungen att hitta på något roligt med det
Havrerutor med choklad, nougatoch flingsalt. För sjunde året i rad uppmanas vi till att fika med fairtrademärkta varor, så många som möjligt på en och samma dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.