Dekorera med marsipanros mitt på tårtan och pudra över lite florsocker. Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin
Dekorera med tex en marsipanros. botten 1. Sätt ugnen på 175grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölsorterna med bakpulvret och vänd ner det i äggsmeten
Pudra med florsocker och dekorera med en marsipanros. Gjorde en lite prinsesstårta i fredags då jag hade ett färdigt marsipanlock hemma, fast det skulle jag aldrig gjort, allt bara krånglade och bråkade med mig, tur att tårtan blev god för annars hade jag slängt ut den genom fönstret
Garnera med choklad och rosa marsipanros. Botten. Hacka nötter och choklad grovt. Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt sockret lite i taget under fortsatt vispning tills smeten är fast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.