Mascarponecrème toppad med marinerade jordgubbar
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 juli, 2013 | Kommentera (0)
  • Mascarponecrème toppad med marinerade jordgubbar
  • 2 portioner:
  •  
  • Marinad
  • 250 g jordgubbar, ekologiska
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1,5 msk citronsaft, färskpressad
  • 1 msk agavesirap
  • 0,5 krm chiliflakes
  •  
  • Mascarponecreme
  • 1 msk sukrin
  • 1, 25 dl mascarpone
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • Foto: Mia Hagenmalm

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.