Äkta maskrosvin Plocka blommorna en solig och varm dag när de är som störst. Nyp av stjälken under blomman. Koka vattnet receptcentralen.se
Mammas maskrosvin, Tillverkningen av maskrosvin blev olaglig i Sverige år 1978. Lagen skrevs om 1994, så nu är det åter lagligt att tillverka maskrosvinMitt lilla face
Maskrosvin Koka upp vattnet, häll det över blommorna i en hink och låt stå och dra i 3 dagar. Täck med duk eller plastfolie med små hål i kokschefen.se
10 sätt att leva enklare och spara pengarMaskrosvin har vi gjort några gånger, godare om det får mogna några år. En lista som jag hittade hos Camino men gjort om lite Hemmamammans liv
Veckan ut Jag har rensat igenom matkällaren, märkt alla flaskor med saft och hällt ut lite flaskor med maskrosvin som smakade vinäger Hemmamammans liv
Maskrosvin 3. 3 liter maskrosblommor. 4. 5 hg vita russin. 7 liter vatten. 1. 4 kg socker. 2 citroner. 1 apelsin. 1 pkt Bakjäst eller 1 pkt torrjäst (vanlig) Blombergs Mat & Dryck
Maskrosvin 5 liter Plocka maskrosor och klipp sedan bort det gula, lite grönt gör inget. Se till att det inte kommer med små djur i bladen Matklubben.nu
Maskrosvin Lägg blommorna i en hink. slå på ca 7 l kokande vatten. Sätt till saften av citronerna och de hackade russinen och rör om Matklubben.nu
Maskrosvin Lägg blommorna i plasthink. Koka upp vattnet och häll det över blommorna. Låt stå i ett dygn. Sila bort blommorna svensksmak.se
Maskrosvin Koka upp vattnet och häll över maskrosorna. Låt stå 12 timmar. Sila ifrån blommorna. Rör i sockret och lägg i citronskivorna Matklubben.nu
Vinum taraxacumiense - maskrosvin Plocka blommorna en riktigt solig och varm dag när de är som störst. Nyp av stjälken under blomman. Tag bara utslagna blommor Matklubben.nu
Maskrossirap…Maskrosvin har man ju hört talas om men maskrossirap vet jag inte om jag provat tidigare. Det är inte helt ovanligt att inspirationen kommer från andra matbloggare på detta världsomspännande internet En salig soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.