Med USA-inspiration kvar i kroppen blev det en favoritsallad till middag. Sänkt av jetlag passade det bra med något lättlagat och genväg via färdiggrillad kyckling
Det tar en stund innan allt är klart men den här typen av matlagning gillar jag. Mycket att förbereda och sedan en gryta som puttrar på spisen som jag får smaka av tills jag är nöjd
Det funkade jättebra och gav en lite mildare viltsmak år köttbullarna. 1 kg revben av vildsvin (eller tamsvin). Ta ut revbenen och pensla bensidan med glazen när ca 10 minuter åretstår av ugnstiden
i massor. Hon har blivit lite av en tomatfantast. Och nu är den tid då många mognar samtidigt så hon är flitig som ett bi med att göra goda saker av dem
Nu stundar härliga tider med mängder av äpplen på träden i vårt avlånga land. Det är en väldigt omtyckt frukt och är efter bananen den frukt, som vi äter mest av i Sverige
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. När det kommer till tillagningen av revbenen finns det många skolor
Förra tisdagen åt vi en matig omelett som vi tänkte dela med oss receptet av till er. I stekpannan slängdes en röra av lite av varje som hittades i kylen och så här slutade det hela
Hacka 200 g av chokladen grovt och kör den sedan i mixern tillsammans med nötterna. Trevlig surströmmingslunchsällskap idag, och jag fixade efterrätten
Jag har massorav tips på röror så jag tänkte lista dom alla här nedan. Att mista nån man håller kär, en släkting eller bekant känns i hjärtat och man lider både av sorg och medkänsla
Inget fel att använda bra konserver, speciellt inte tillsammans med massorav färska grönsaker. Med lite kvar av min marinerade kyckling i ugn kompletterade jag med grönsaker och fick ihop en riktigt god gryta till nudlar
MASSORav sås ska det vara. Tyvärr kunde jag alltså inte gå loss bland grytor och kastruller i köket på landet och frigöra mitt uppdämda behov av att laga egen mat nu när vi är kökslösa i sta'n
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.