Speciellt kinamaten kan jag sakna, men det är faktiskt superenkeltattgöra hemma själv. Här har ni ett jätteenkelt grundrecept på strimlad biff i sås som smakar precis som på kinarestaurangen, sen kan ni själva lägga till et ni önskar som bambuskott eller champinjoner – om ni vill
Då är lergrytan bra för det är bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Det kan ju vara lika enkelt, godare och nyttigare attgöra själv. Visst kändes det här rättså enkelt. Brukar vara låga i kolhydrater, och med tanke på hur lite man använder brukar det inte vara mycket att tala om
Lägg inte i mer kött än attdet täcker hälften av pannan för att hålla temperaturen uppe. En skinkschnitzel är inte sällan panerad, dvs doppad i en röra av ägg och ströbröd, men eftersom den röran duktigt suger åt sig fett, avstår vi det idag
Ibland känner jag att jag fastnar i väldigt ambitiös matlagning där allt ska smaksättas med all sköns spännande kryddor och såser och efter ett tag kan det nästan kännas som en belastning att laga mat
) Kör smör, ägg, råsocker och vaniljpulver i en matberedare, alternativt med elvisp. Dessa cookies bakade jag för att lägga i ett påskägg till mormor och morfar, som jag ska hälsa på över påskhelgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.