Jag gillar matsomskötersigsjälv. Ofta kan det ta lite tid att förbereda, men när man väl har gjort det kan man göra något annat medan matenskötersigsjälv i ugnen
Vegmatsom Viljar glatt plockade i sig. De typiska nordiska grönsakerna smakar som allra bäst just nu. Medan de lagade sigsjälv i ugnen marinerades några bönor i en senapsdessing
Den här tjejen kom på något som otroligt många i vårt stressade samhälle längtade efter, ett bröd som jäser över natten, som man slipper knåda och ser ut och smakar som ett riktigt bageri bröd
Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Sötpotatisen är bortglömd knöl som borde användas mer än den gör. Sötpotatis, precis som vanlig potatis, reder soppor bra så att du får en krämig soppa utan att behöva tillsätta fet grädde eller liknande
Särskilt inte när min ugn har gått sönder vilket jag förträngt i typ tre veckor men nu börjar det verkligen irritera mig så jag måste verkligen ringa en elektriker eller…ugnsfixare eller nåt (vem ska man ringa för att fixa trasiga ugnar
Sådan hr dipp finns i många olika varianter, och den är alldeles strålande som bufférätt, somplockmat eller bara som en aptitretare med lite bröd innan maten
Forskarna är osäkra på vilken betydelse antioxidanter har, och i stora mängder i form av kosttillskott har det i vissa fall till och med visat sig vara skadligt
komma igång med en ny, ren kost som stimulerar självläkning. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och åtgärda där det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.