Lös jästen i vattnet, tillsättrågsikt och rör till en slät smet. Dett kan med fördel göras i matberedarens bunke som sedan får stå framme med locket på eller plastfolie
I lördags hade jag det stora privilegiet att få träffa ett par matbloggare för första gången då de bestämt sig för att lämna Stockholm och Uppsala över helgen för att besöka Göteborg (som tyvärr knappast visadesig från sin bästa sida med gråhet, regn och rusk – oförskämda stad
Det här med matbloggsträffar, jag kan inte nog prisa detta påfund och dess deltagare. Om mat, javisst men även om andra aspekter i det som kallas livet
På samma sätt hade man gjort på Mitt Kök-mässan iGöteborgtidigare under hösten. Så samlades vi alla matbloggare i ett rum en trappa upp i mässhallen (Mitt Kök-mässan Stockholm)
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
i saluhallen igöteborg, fast på utsidan, mot paviljongerna, finns en litenostbutik. (det var där jag hittade den hårda getosten tillmin pasta med rödbetor)
Förra helgen var vi ute och åt brunch innei stan och testade då ett, för oss, nytt ställe. Jag är ju bra på att smälla imig mycket mat när det vankas buffé, och det lyckades jag med även denna gång
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.