Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Choklad/Chocolate -. Cupcakes. Daim cupcakes. Januari 20, 2016 18. 15. Eftersom att jag bakar så mycket har jag svårt att äta "färdig" choklad och godis bara sådär
Choklad/Chocolate -. Småkakor/Cookies. Nutellabiskvier. Februari 2, 2016 17. 04. Biskvier är en riktig höjdare enligt mig och igår kände jag för att testa en ny variant av den klassiska biskvin - nämligen nutellabiskvi
Vilken underbar helg vi har haft. Solen har skinit i dagarna två och det har känts som vår i luften. Jag är glad som ni säkert förstår och det har funnits tid till att umgås med släkt och vänner samtidigt som solens strålar har åtnjutits i massor
Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget. Egentligen inte avsiktligt alls men jag har helt enkelt haft svårt att för mig till att blogga
Vegan lox. Gravad lax/Smoked salmon (Swe and Eng). (english below). Asså gravad lax. Det var verkligen en av de sakerna jag hade absolut svårast att ge upp som vegan
För att fira Internationella Nutelladagen och min väns födelsedag gjorde jag en Nutellacheesecake. In honor of the international Nutelladay and my friends birthday I made a Nutellacheesecake
Preheat oven to 375 degrees F and lightly oil a standard glass pie pan (8 inches x 1 1/4 inches). Add graham crackers to a food processor and process until you achieve a semi-fine meal
Vaniljfyllda havrerutor. Hallå. Någon som provat den nya "Prinsessemlan" ännu. Jag måste nog göra det snart, fast jag är lite tveksam till om det inte blir lite too much liksom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.