Det är ju nu vi ska ladda våra solceller så det räcker hela vintern. Men på sommaren är det kallt. När jag var på promenad med Sigge nyss så slog en tanke mig
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Det är så här jag tycker matenär som godast och får på köpet ett lågt GI. Personligen saknar jag inte pastan, potatisen, brödet eller vad man annars hade haft till
När jag kommer hem sent och är själv brukar jag inte vilja ställa mig och laga mat. Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Jag bör alltså äta på speciella tider och inte vänta tills jag är helt utsvulten. – Ayurveda ärinte bara en diet, det är ett förhållningssätt till livet
Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
För två år sedan gjorde de en helt fantastisk satsning gällande skolmaten. Vi hade den här hemma i förra veckan och det enda jag ågrar är jag inte gjorde mer av den
Tärna den och frys för framtida gryta. ta tillvara på maten. Januari månad sägs ju vara sparmånaden, även om det inte skulle vara så så finns det aldrig någon anledning att slänga mat i onödan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.