Igår provade jag att experimentera med en avminafavoriträtter - nämligenomelettpizza. Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem
Pensla en avlångsockerkaksform med kokosolja och häll ner smeten iformen. Jag har ett amerikanskt recept som skaperskan har fixattill för att passa tillbakmaskin, men alla ingredienserfinnsinte på samma sätt här som i USA, så jag avvaktar ett tag med att testa det, men nån dag ska även det testas
Smaka av och servera direkttillnykokt pasta och sallad. Detta är en favoritirepris. För ett tag sedan gjorde jag en god pastasås med kassler och bearnaise och idag letade jag upp receptet och gjorde en nyversion
Liteav ett omen, don't you think. Jag freestylade efter att ha sett ett festligt program om thailändskmatlagning på BBC och ha funnit färsk galangal i en butik under samma helg
Tydligen är det trendigt värre med gröt avolika slag just nu och det är ju kul att trenderna lyckas slå migi huvet nån gång då och då, för jag har ganska svårt att följa dem självmant
Cheeseburgare iformavköttlimpa. En coleslaw och skivad gul lök bara måste man servera den här limpan med, om det nu ska vara inspireratav en cheeseburgare
Alla vi som någon gång smakat bröd eller kakor från Friends of Adam - och undrat hur de gör för att lyckas så bra - har nu fått svaret och chansen att själva baka deras goda bakverk hemma
Lyckatill. Den här tårtan blev vegansk och fickformenav en hatt. Häll det i den klädda formen. Blanda ihop kokosgrädden med den nu avsvalnade hallonen i en bunke
I år hittade jag dock en silikonformiformav pepparkaksgubbar på panduro och tänkte att den skulle bli perfekt för cakepops, speciellt om de också smakar pepparkaka
Om mig. Milli. Arvika, Värmland, Sweden. Ibland händer de att jag bakar andra godsaker också. ) Denna bloggen fylls på med massa bilder, allmänna tankar och funderingar, recept, steg för steg beskrivningar osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.