Jag har provat på en hel del olika versioner av hemmagjorda pizzor ochpizzabottnar. Jag har publicerat detta recept på bloggen tidigare, men det ligger gömt längst ner i ett inlägg med flera olika pizzarecept
Tänk på att om du använder färdiga bröd som tortilla, tunnbröd eller hönökaka så ska de inte gräddas så länge, bara så pass att osten smälter ochpizzan ser fin ut
Jag har tidigare gjort pizzabottenpå blomkål, men ska erkänna att jag tycker det är svårt att få dem att hålla ihop - om man inte vräker ner en massa ost som smälter och då fungerar som klister
Här bjuder vi på två läckra klassiker som är goda både till vardag och fest. Lägg upp pastan på fyra tallrikar och mal över lite nymalen svartpeppar och persilja
Igår gjorde jag en middagspizza som var väldans god, med potatis, squash, lök och tomater på. Grönsakspizzan vi hade igår får du receptet på längre ner på sidan
Pizzabotten är gjord på. Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.