Serveras med kokt potatis. Red med lite majsena utrört i vatten till lagom konsistens. Klipp ner soltorkade tomater i grytan och repa i lite timjan, och låt det sjuda med de sista
Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Jag tog lite av det som fanns i kylen och det blev en äggröra av sort med en ‘twist’. salt, peppar, cayennepeppar, vitpeppar (efter smak, rikligt med cayenne)
Bryn dem i en varm pannan, krydda med salt och peppar (sparsamt). Koka upp grytan med crème fraiche. Kvarta champinjonerna och stek dem med lite smör, salta och peppar
Bryn skinka i smör så att de får lite färg, krydda med salt & peppar. Klyfta löken och låt den steka med köttet så att den mjuknar något, men inte tar färg
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
En mustig höstgrytamed skogskänsla. snabbt i en gryta tillsammans med. Krydda med lite salt och peppar. Smaka av med lingonsylt, salt, peppar och färsk timjan
Det har blivit mycket söta muffins på bloggen nu ett tag så jag tänkte dela med mig av en mer matig och salt muffins som passar bra som tillbehör till maten eller som ett matigare mellanmål
Fräs Trattkantareller / Trumpetsvamp i smör och krydda med salt och peppar. Red till önska konsistens med Maizena, potatismjöl, arrowroot eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.