Ett matigaretillbehör att servera tillglöggen eller till drinken. när den skall serveras, skär upp den i lagom stora rutor/bitar och lägg på lite valfri topping och servera till ett glas vin eller tillglöggen som sagt
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtillglöggen
)Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtillglöggen
Det finns många små goda tilltuggtillglöggen och jag har tänkt dela med mig av mina favoriter. Till helgen har jag tänkt att vi ska provsmaka på årets glögg
Om du vill ha fler munsbitar så använd knäckformar men det var tillräckligt. När nöthögarna har svalnat och stelnat så håller de ihop i en klump - perfekta munsbitar
Något att prova till helgens glöggkalas. I så fall vinner de på att förberedas en eller till och med två dagar innan, för att toppas med forellrom och dill strax innan servering
Blir som godare när det är utblandat enbart ädelost tar jag icket i min mun, men som sagt den här skulle jag till och med kunna göra och bjuda på själv
Något sött som passar väldigt bra till båda är dessa saffransdrömmar. Tillsätt olja lite itaget. Blanda hjorthornssalt med vetemjöl och blanda ihop allt till en deg (vispa inte)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.