Som jag berättat om tidigare är jag med i en "receptlek" som heter "Skicka vidare". Det går ut på att man först och främst anmäler sitt intresse, sedan görs en lista upp där den som står överst på listan börjar med att skicka ett recept till den som står andren på listan
Dottern vaknade med över 40 graders feber i morse och ligger mest nerbäddad i soffan. Jag passar på att testa ett recept som jag fick av min kollega förra veckan
Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med lite ledighet. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
Som ni kanske känner till så är jag med i liten receptlek som heter Skicka vidare. Det innebär att olika matbloggare skickar recept till varandra och så ska dessa provlagas och utvärderas på bloggen
Jag har tappat räkningen på hur många gånger de senaste veckorna som vi har sett på Trolls-filmen här hemma men låt oss säga som så att jag 8 gånger av 10 får en av replikerna som svar på något jag säger och att jag in princip konstant har någon av sångerna från filmen på hjärnan
Som ni kanske känner till så är jag med i liten receptlek som heter Skicka vidare. Det innebär att olika matbloggare skickar recept till varandra och så ska dessa provlagas och utvärderas på bloggen
Finska piroger och snart åker vi vidare. Publicerat 2019-06-27 08. 33. 47 i. drömmar,. möjligheter. Efter ytterligare en hotellfrukost, blir det snart en sväng för att titta lite i affärer
Som jag berättat om tidigare så är jag med i en receptlek som heter "Skicka vidare". Idag var det dags för mig att göra receptet som jag fått från Rebecca, inlagd sill
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.