Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Skölj fisken och torka av den med hushållspapper. Detta är en maträtt med rena smaker, underbart gott. Lägg upp potatisen och häll till sist på de bryntasmöret
hackat ägg, och färska örter toppat medbryntsmör. När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja ochgräslök) som sedan toppades medbryntsmör
Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor. Börja med att koka polisen och äggen, skiva potatisen och hacka äggen
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.