Servera gubbröran på kavring eller knäckebröd, dekorera med dillvippor, tomat och lök. Håkan gillar lök väldigt mycket och fick därför några extra skivor, Anki tycker att tomat smakar gott till och valde därför mer av den varan
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Ät omedelbart. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna
Sill300 g matjessill (avrunnen vikt). 1Bryntsmör80 g smör. 1Rostad kavring3 skiva kavring, smulad smör olja salt peppar. 1Tillbehör80 g västerbottensost 1 äpple, royal gala gräslök 1,5 dl gräddfil
4 1 burk matjessillfiléer (à 570 g) 1 tomat 1 gul lök 4 kokta färskpotatisar 2 msk smör 2 msk finhackad gräslök 1 msk ketjap manis (1 msk kan bytas mot 1/2 msk vanlig soja) 1/2 msk flytande honung salt och peppar dillkvistar till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Så här gör du Börja med att lägga potatisen i en stansform och tryck till lite lätt, lägg sedan äggen ovanpå potatisen, strö over hackad gräslök och sist matjessillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.