Lägg blandningen i botten på en form med löstagbara kanter. Hacka matjessillen och blanda med kesella, crème fraiche samt det mesta av den finhackade rödlöken och de hackade örterna, smaka av med salt och peppar
Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets. Tärna älgen och skär ner grönsaker i fyra skålar, koka ihop den fina buljongen med sparrisspadet,krydda, sila över varje portion och servera med mer massor av örter
Salta och peppra köttet samt stek runt om i pannan tills det fått ordentligt med färg. En trevlig lördags middag, där huvudrätten bestod ut av en riktigt fin bit oxfilé, kantarellsås, späda morötter och riktigt trevligt sällskap
Vi var väldigt sena med att få ned potatis och grönsaker i jorden i år. Det gör å andra sidan att vi nu i slutet av september kan njuta av små, färska potatisar, späda morötter och krispig mangold
Lägg sedan på kycklinghalvorna och pensla på oljan blandad med soya, kycklingkrydda och lite salt. Se sedan till att direkt börja med såsen genom att först fräsa vitlök, lök, tomat och äpplena som är kvar i lite rapsolja
Valnötter om du vågar och vill är ett smaksäkert kort tillsammans med getosten och för all del även som strössel ovanpå salladsskotten och päronen som klyftats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.