Vill man göra dem ännu lite festligare blir det nog fint med just formar till. Tack Inger. I Ingers recept använder man småbrödsformar men jag hade inga hemma, så jag klickade ut smeten på papper
Men recepten lyste med sin frånvaro, så Katarina gjorde själv slag i saken och utmanade mig att baka hennes favoriter bland dubbla småkakor - Franska våfflor
Om så behöves, spädes den under kokningenmed k o k a n d e vatten. Jag är ju lite som jag är och tänker inte låta bli att sätta min egen prägel på det hela och tänkte använda restaurang West Coast egentillverkade senap men smaka upp den med lite smått och gått som går att gräva fram bland skafferierna
Lägg i squashen, senapen och ingefäran. 10 g riven ingefära. 325 g vitkål 125 g morötter 100 g squash 1 bit purjolök 10 g riven ingefära 2 msk senap 8 dl vatten 1 ½ kött och grönsaksbuljong tärning 1 msk kinasoja Smör
Botten av torkad (men först groddat) bovete blandatmed cocosflingor och cocosolja. Ja, nu sedan Ingers ljuvliga kokkonst stod på schemat mellan live-mellan-liv-hypnoshelgen med Gudrun Sanden
Men nackdelen med detta är att de inte smakar så pass mycket så därför tycker jag att Ingers recept på wok var superbra när man vill få lite smak på nudlarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.