CajsaWargs skinka griljeras inte utan serveras med sitt "kryddtäcke". CajsaWarg (kokboksförfattare som levde på 1700-talet) svepte in sin kryddskinka i tjock rågdeg
Efter lunchen gick vi vidare till CajsaWarg som ligger på Renstiernas gata 20. Idag bestämde jag och David oss för att åka in till stan ganska tidigt, ta en kaffe och bara strosa runt lite
Häromkvällen var det verkligen ett sånt där man tager vad man haver tillfälle i vårt kök. Vi skulle vara bortresta några dagar så det gällde att äta av det som fanns att tillgå
I förra veckan testade jag att baka ett nyttigt bröd och himmel så gott det blev. Jag älskar verkligen smaken av fil i bröd, det gör liksom hela brödet
L. u. a. s. e. n. k. l. c. r. y. i. g. m. d. j. ö. ä. ,. t. o. 1. p. q. h. f. é. C. v. (. b. ). 2. S. J. x. å. B. K. H. M. T. /. N. U. A. F. w. G. R. t L. l i. k g
Kolkedjornas längd påverkar de fysikaliska egenskaperna hos fett- syrorna, eftersom då antalet kolatomer i en fettsyra ökar så ökar samtidigt smältpunkten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.